Toggle Nav

Dorpels en naalden

Dorpels en naalden zijn onderdelen voor deuren. Weldorpels (waterdorpels), tongnaalden en stolpnaalden. Ook stofdorpels in beuken en kunststeen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stofdorpels

Stofdorpel beuken of kunststeen (zwarte dorpels voor binnendeuren) zijn in breedte 95cm en 100cm leverbaar. Een stofdorpel wordt (binnen) gebruikt om de ruimte tussen een binnendeur en de vloer af te sluiten. Zwart kunststeen stofdorpels hebben als extra voordeel dat ze ongevoelig zijn voor vocht!

Weldorpels

Weldorpels zorgen ervoor dat regenwater en vervuiling niet van buiten naar binnen kunnen komen. Zo voorkom je wateroverlast bij de deur. Een weldorpel is een houten lijst die op een buitendeur wordt gemonteerd. Een weldorpel verlengt de levensduur van een deur! Een weldorpel draagt bij een een mooie uitstraling van de buitendeur. Er zijn verschillende soorten weldorpels uit voorraad leverbaar. Weldorpels worden ook wel waterdorpels genoemd. De meest verkochte maat is de weldorpel 95cm gegrond. Dit is een wit gegronde weldorpel. 

Tongnaalden

Een tongnaald of deurnaald zorgt ervoor dat er een goede aansluiting is tussen twee draaiende deuren.

Stolpnaalden

Een stolpnaals zorgt voor een waterdichte en tochtdichte aansluiting. Stolpnaalden zijn van hout gemaakt (hardhout) en hebben een halfronde aanslag.

Naar boven

VELUX

Trespa® platen en montage toebehoren

Keralit gevelbekleding en dakranden

Svedex binnendeuren

Fermacell platen

Rockwool isolatie